2024. május 20. - Bernát, Felícia

Nem sikerült a döntőbejutás

A negyedik helyen végzett szombati elődöntős futamában a magyar női rövidpályás gyorskorcsolya-váltó, így a B döntőben, az 5-8. helyért küzdhet majd a vancouveri téli olimpián.
2010. február 14. vasárnap 10:25 - HírExtra
A magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezett elődöntőt a világbajnoki címvédő kínai csapat nyerte meg, második helyen pedig a házigazda kanadaiak zártak. A harmadik pozícióban a japánok végeztek.

A Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea összetételű váltó 4:17.487 perces idővel teljesítette a 3000 méteres távot, a győztes kínaiak pedig 4:08.797 perces olimpiai csúcsot futottak.

"Tisztában voltunk azzal, hogy nagyon erős ellenfelekkel kerültünk szembe, ennek ellenére a futam elején jól korcsolyáztunk, de a riválisok sajnos később el tudtak húzni - mondta el az MTI érdeklődésére Telegdy Attila szövetségi kapitány. - A lányok mindent megtettek, azonban nem sikerült utolérni még a japánokat sem. A B döntőre jobban fel tudunk készülni, ki tudjuk elemezni az ellenfeleinket, és reménykedünk benne, hogy a lehető legjobb eredménnyel zárjuk majd a váltóversenyt."

A másik elődöntőből a címvédő dél-koreaiak, valamint az amerikaiak jutottak be a legjobb négy közé. A magyar csapat a hollandokkal, az olaszokkal és a japánokkal küzd majd meg az 5-8. helyért a közép-európai idő szerint február 25-én, csütörtök hajnalban sorra kerülő B döntőben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását