2024. május 19. - Ivó, Milán

KDNP: nyolc éve volt a kormánynak a beszédre

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a szocialista-szabad demokrata kormánynak volt nyolc éve, hogy Magyarország valós helyzetéről beszéljen a parlamentben.
2010. február 8. hétfő 21:47 - HírExtra
Halász Zsuzsa, a KDNP szóvivője az MTI-vel hétfőn ezt arra reagálva közölte, hogy a szocialisták vitanapot kezdeményeznek Magyarország helyzetéről.
A szóvivő azt mondta: a valós helyzet ismertetése helyett a szocialisták és szabad demokraták "hazudtak reggel, este és éjszaka".

Halász Zsuzsa szerint a kezdeményezést nyilvánvalóan kampányeseménynek szánják. Hozzátette: azokkal nincs miről beszélni, akiknek a korábbi miniszterelnök-jelöltje az előző választások után azt mondta, hogy világos volt, amit a kampányban mondanak, az nem igaz.
A Fidesz azután határoz majd a parlamenti vitanapon való részvételről, ha azt a szocialisták benyújtják, de az ellenzéki párt szerint a magyar emberek nagyon is tisztában vannak az ország valós helyzetével.

Az MDF szívesen részt venne a vitanapon, de a helyzetértékelésen túl a megoldási javaslatokról is hallani szeretne.

Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója hétfőn a képviselőcsoport ülése után jelentette be: a szocialisták politikai vitanapot kezdeményeznek a parlamentben Magyarország valós helyzetéről.

A politikus szerint érdemes lenne válaszolni azokra a felvetésekre, amelyek szerint "romba dőlt az ország, minden tönkrement az elmúlt nyolc évben". Hozzátette: érdemi, a valóságról szóló vitanap megrendezését vetik fel a házbizottság ülésén.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását