2024. május 20. - Bernát, Felícia

Megkezdődött az MSZP fővárosi ülése

Megkezdődött az MSZP fővárosi elnökségének rendkívüli ülése hétfő reggel Budapesten. Az ülésen az MTI információi szerint várhatóan felkérik Hagyó Miklóst, hogy mondjon le egyéni képviselő-jelöltségéről és fővárosi listás helyéről.
2010. február 1. hétfő 10:07 - HírExtra
Burány Sándor budapesti szocialista elnök azután döntött a testület összehívásáról, hogy vasárnap egyeztetett Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettessel. Az MTI úgy tudja, Hagyó Miklóst nem hívták meg a testület hétfői ülésére, amelynek egyébként nem is tagja.

Az atv.hu szombaton - rendőrségi forrásokra hivatkozva - azt írta: Antal Attila korábbi BKV-vezérigazgató és Balogh Zsolt volt megbízott vezérigazgató is terhelő vallomást tett Hagyó Miklósra.

Antal Attilát milliós végkielégítésekkel és a fiktív tanácsadói szerződésekkel is kapcsolatba hozták, ám az ügyészség a BKV tulajdonosi jogait gyakorló fővárosi vezetők - a mentelmi joggal rendelkező Hagyó Miklós - felelősségét is vizsgálja - írta a portál.
Hagyó Miklós jelenleg az MSZP képviselő-jelöltje a XII. kerületben (Budapest 18. választókörzetében) és harmadik helyen van a párt fővárosi listáján, ami biztos befutó hely.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását