2024. május 14. - Bonifác

Nem engedik tovább Vácnál a határ felé tartó tehergépjárműveket

Az intenzív havazás miatt elakadt számos kamion egyelőre lehetetlenné teszi a közlekedést Vác és a nógrádi megyehatár között, illetve Parassapuszta felé, ezért a az M2-esen a rádi emelkedőnél megszűrik a forgalmat - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2010. január 30. szombat 17:29 - HírExtra
Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rendőrök az M2-es rádi emelkedőjénél megállítják a kamionokat és a teherautókat. A váci közlekedőket tovább engedik, ám a Rétság, illetve Parassapuszta felé menőket egy pihenőbe terelik. Az intézkedés oka, hogy a rétsági körforgalomtól kezdődő szerpentines emelkedőn több kamion keresztbefordulva vesztegel - tette hozzá a szóvivő. Az útszakasz megtisztítására jelentős erőket mozgósítottak, ám hogy mikor indulhat meg újra a teherforgalom, azt még nem tudni pontosan.

A Pest megyei utak többsége nehezen járható, néhány helyen 20-25 centiméteres hó nehezíti a forgalmat, piros jelzés van érvényben - tájékoztatta az MTI-t Kovács Zsuzsa, az Útinform ügyeletese. A hegyvidéki utakon több autóbusz és nehézgépjármű akadt el, illetve csúszott árokba, ezért a személyautóknak is csak téli gumival van esélyük arrafelé a továbbhaladásra. Komolyabb balesetről, személyi sérülésről egyelőre nincs hír.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását