2024. április 27. - Zita

Vízbe fagyva találtak rá egy férfira

A jeges vízben találtak egy csupán alsóneműt viselő norvég férfira a határrendészek Mórahalom közelében, néhány kilométerre a szerb határtól csütörtök reggel - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2010. január 28. csütörtök 16:15 - HírExtra
A férfira egy mórahalmi tanya lakója figyelt fel a háza melletti nádasban, a kiérkező határrendész járőrök meg is találták a norvég állampolgárt, akit takaróba burkoltak és a kocsiba ültették - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A férfi elmondása szerint nem sokkal korábban Szerbiába akart utazni, azonban a szerbiai hatóságok visszafordították. Gyalog indult vissza, s menet közben iratait, ruháit elszórta. A férfi személyes holmijának egy részét a járőrök megtalálták, és ez megerősítette, hogy valóban Norvégiából jött. Arra a kérdésre, hogy miért szórta el ruháit és iratait, nem tudott kielégítő választ adni - tudatta az őrnagy.

A férfit - aki szerencsére nem tölthetett túl sok időt a szabadban a fagyos reggelen - orvoshoz vitték. A határrendészek értesítették a norvég nagykövetséget, valamint a Magyar Máltai Szereteszolgálatott is, amely szállást és további orvosi ellátást biztosít a férfinak - közölte a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását