2024. április 28. - Valéria

A szaúdi herceg ágyába tart a szexi megatáncos

Mit keres a szaúdi herceg luxusjachtján egy egykori megatáncos? Élvezi az életet! Persze ehhez az is kellett, hogy Horváth Vanessa először elvállaljon egy szexi címlapfotózást, amivel elindult az ígéretes modellkarrierje. A herceg ráadásul a szépséges mag
2009. február 3. kedd 20:59 - Hírextra
Tizennyolc éves kora ellenére elmondhatja magáról az annak idején a Megatánc című műsorban feltűnt Horváth Vanessa, hogy a lábai előtt hever a világ. Fotózásról fotózásra jár, egyre keresettebb modell válik belőle – róla elmondhatjuk, hogy tudott élni a megatáncos szereplés után adódott lehetőségekkel.

- Nánási Pál keresett meg, hogy lenne-e kedvem egy londoni címlapfotózáshoz – mesélte boldogan a Borsnak az igencsak dekoratív lány. – Meglepődtem, mert korábban sosem gondoltam a modellmunkára, de mindig is érdekelt a kifutók világa, ezért belevágtam – mondta a győri származású szépség.

Innentől kezdve pedig nem volt megállás: Vanessa néhány hónap alatt megismerte a fél világot, fotózásról fotózásra járt. Monacóban aztán az is megtörtént, hogy egyszercsak meghívás t kapott Alvalid bin Talal, a dúsgazdag szaúdi herceg jachtjára is egy vacsora erejéig.

- Elképesztően gyönyörű volt a hajó, csak ámultam – osztotta meg a Borssal élményeit a mindössze tizennyolc éves modell. – Magát a herceget csak rövid időre láttuk, nem vacsorázott velünk. De hallottam, hogy a hajón többször is szóba került, hogy a magyar lányok a legszebbek – büszkélkedett a modellszakmába üstökösként berobbant leányzó.

Ráadásul úgy néz ki, hogy nem is csak egy üresfejű liba a lány, ugyanis a nemrég sikeresen letett érettségije után már jelentkezett is az egyetemre, mégpedig germanisztika szakra. A több lábon álló tehetség  tehát egyelőre mindent megtesz az előrehaladása érdekében.

Ki tudja, lehet, hogy Alvalid barátunk is tud majd tenni valamit a leányzó karrierje érdekében…
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását