2024. június 17. - Laura, Alida

Demszky szerint Bokros programja vállalható

A főpolgármester szerint reális, vállalható alternatívát jelenthet az MDF kormányfőjelöltjének programja azoknak, akik nem akarják a Fidesz kétharmados parlamenti többségét és nem szavaznak a szocialista pártra.
2010. január 26. kedd 16:33 - HírExtra
Bokros Lajos listája mint alternatíva, "ebben a formában" csökkenti annak az esélyét, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerezzen az áprilisi országgyűlési választáson - mondta Demszky Gábor kedden egy újságírói kérdésre Budapesten. A főpolgármester hozzátette: nem politikusként, hanem "SZDSZ-tagként" fogalmazta meg álláspontját az MDF és a szabad demokraták választási együttműködéséről.

Ugyanakkor leszögezte, hogy nem kíván agitálni semmilyen lista mellett vagy ellen, azokról az embereknek kell majd dönteniük.

Arra a kérdésre, mi lesz azokkal a liberális értékekkel, amelyekért ő is küzdött az elmúlt húsz évben, Demszky Gábor azt mondta: reméli, hogy azokat Bokros Lajos programja meg fogja jeleníteni.

Az újságírók a BKV-székházban tartott délelőtti házkutatásról is kérdezték a főpolgármestert. Arra a kérdésre, hogy kié a politikai felelősség a BKV-s ügyekben, azt mondta: ezt majd az emberek eldöntik a választásokon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását