2024. április 27. - Zita

Jelentősen lelassult a közlekedés

Jelentősen lelassult a közlekedés a havazás miatt csütörtök reggel; a munkagépek folyamatosan tisztítják az utakat, a csapadékos helyeken a fő- és mellékutak mindenütt havasak, latyakosak - közölte az Útinform az MTI-vel.
2010. január 21. csütörtök 10:04 - HírExtra
A közlemény szerint a Dunántúl délnyugati részén az országhatár mentén és az Északi-középhegységben nincs csapadék, máshol viszont mindenütt havazik, vagy szállingózik a hó. A hajnal óta lehullott hóréteg vastagsága 2-5 centiméter között változik.

Az M0-s és az M9-es autóút, valamint az M1-es, az M5-ös és az M6-os autópálya teljes szakaszán, az M3-ason Budapest és Kál között, az M7-es autópályán pedig a fővárostól a Balatonig változó intenzitással havazik. A pályák burkolata többnyire havas, hókásás, vagy latyakos, vagy a korábbi sózás nyomán sónedves.

A Balaton nyugati medencéjében és a Dunántúl északi részén korlátozottak a látási viszonyok. Néhol csak 100- 200 méterre lehet ellátni. Vas megyében és Edelény térségében közepes erősségű a szél. Máshol szélcsend van, így hóátfúvásokra nem kell számítani. Járhatatlan út, megközelíthetetlen település nincs.

Schilling Zsolt, a Fővinform ügyeletese az MTI-nek elmondta: a fővárosban semmilyen fennakadás. Minden BKV-járat közlekedik, folyamatosan tisztítják az utakat. A mellékutcák még havasak, de mindenütt lehet közlekedni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását