2024. június 17. - Laura, Alida

Cserbenhagyásos gázolót fogtak

Elfogtak egy 53 éves böhönyei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 12-én elgázolt, majd cserbenhagyott egy láthatósági mellényben kerékpározó férfit a 68-as főúton - tájékoztatta Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
2010. január 18. hétfő 18:41 - HírExtra
A Böhönye felől Marcali felé bicikliző, 49 éves férfi a baleset következtében a helyszínen meghalt. A cserbenhagyót azóta nagy erőkkel, több felhívást is közzétéve kereste a rendőrség.

Bíró Gábor közlése szerint végül nem lakossági bejelentés, hanem a nyomozás vezetett el a feltételezett elkövetőhöz. Az ügyben eljáró rendőr-főkapitányság munkatársai mindössze annyi adattal rendelkeztek a helyszínről, hogy szürke színű és olasz gyártmányú lehetett a gázoló gépkocsi. Az elmúlt napokban a térségben mintegy száztíz, szóba jöhető járművet ellenőriztek, így jutottak el a böhönyei férfihez, akit hétfőn elfogtak és előállítottak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását