2024. május 6. - Ivett, Frida

A közemberből lett celeb, aki teljesen megőrült

BB évi teljesen megőrült, miután elérte azt, amit mindig is akart: pénzt, hírnevet, házat és csillogást. Alkoholista lett, elvették a gyerekét, randalírozott, majd teljesen megőrült. Szép karrier.
2009. december 17. csütörtök 12:59 - Pásztor Balázs
Íme egy tanulságos történet, hogy egy átlagember miért ne legyen hirtelen gazdag celeb - avagy jobb, ha az álmok nem vállnak valóra. Párkányi Évi még húsz éves sem volt, és boldogan költözött be a Nagy Testvért házába. Aztán, miután megnyerte a házat a pénzt és a rajongókat, minden elromlott: minden héten más csődőrön lovagolt, erőszakos lett és alkoholista. Első gyermekét elvették tőle, majd bekerült pszichiátriai kezelésre is - immár a másodikkal a hasában. Mindezt azért, mert nem bírta elviselni a sikert.

– Szeretne újra normális életet élni, és egyszer majd rendes anyukája lenni a kétéves fiának. Amikor találkoztak, ölelgette, simogatta, és nagyon sokat volt vele. Egyelőre nem tud anyaként törődni vele, de remélem, egyszer majd családként élhetnek - mesélte korábban Terike, évi anyja.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását