2024. május 19. - Ivó, Milán

Lezárult a Magyar Telekom belső vizsgálata

A Magyar Telekom megkapta az audit bizottság belső vizsgálatának eredményét a Montenegróban és Macedóniában kötött szerződésekről, s most a végleges jelentés alapján elemzi, hogy szükség van-e még további intézkedésekre.
2009. december 3. csütörtök 10:27 - HírExtra
A Montenegróban és Macedóniában kötött korrupciógyanús tanácsadói szerződések független belső vizsgálata évek óta tart, mint ahogyan a külső vizsgálatok is. A végleges jelentésben semmi sem utal arra, hogy a társaság jelenlegi felső vezetői vagy igazgatósági tagjai bármilyen szabályt megszegtek volna. A végleges jelentés kimondja, hogy a vizsgálat nem tárt fel macedón kormányzati tisztviselők, vagy politikai pártok vezetői által kapott kifizetéseket igazoló bizonyítékot.

A társaság eddig mintegy 20 milliárd forintot költött a vizsgálatokra. A társaság csütörtökön közölte, hogy a belső vizsgálat alapján nem tudták azonosítani a végső haszonélvezőket, ám folyamatosan vizsgálják a rendelkezésre álló jogérvényesítési lehetőségeket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását