2024. május 10. - Ármin, Pálma

Visszaélnek Kiszel Tündével

Kiszel Tünde neve jól csengő reklám mindenki fejében, gy sokan vannak, akik ezt jogtalanul a saját meggazdagodásukra akarják használni - mint pucér fényképeit is.
2009. november 27. péntek 11:54 - HírExtra
Jó mellekkel, gyerekkel, állattal vagy egy sztár nevének bármit el lehet adni - tartja magát a marketinges mondás. Mivel Kiszel Tünde hazánk egyik legismertebb sztárja, így egyértelmű, hogy ez rá is igaz - ahogy az is, hogy ezt sokan megpróbálják kihasználni. Például nem kiadásra szánt fotókat ajánlanak szerkesztőségeknek, vagy olyan fotósok jelentkeznek, akik nem is őt fotózták. Kiszel persze minden ilyen vádért perre megy.

– Perelek a fotók miatt, ugyanis azok a képek nem közlésre készültek. Úgynevezett tesztfotók. Előnytelenek, ízléstelenek és minden profizmust nélkülöznek – háborgott érthetően Tünde, aki a pérrel még nem lélegezhet fel. Aztán a Borsnál jelentkezett egy Ispán Zoltán nevű idős úriember, aki azt állította: ő faragott sztárt annak idején Tündéből, de aztán bebizonyosodott, hogy az idős úr csak összekeverte valakivel a sztárt, akit régen fotózott.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását