2024. május 16. - Mózes, Botond

Magosz: érvénytelennek kell tekinteni a sukorói bizniszt

Budai Gyula szerint a pénzügyminiszternek azonnal utasítania kell a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t (MNV), hogy álljon el a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatos telekcsere-szerződéstől annak érvénytelensége miatt.
2009. november 18. szerda 11:38 - HírExtra
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: hétfőn a Fejér Megyei Bíróság jogerős ítéletében megállapította, hogy a sukorói kaszinóberuházás izraeli befektetője, Joav Blum lakcíme a földcsere időpontjában fiktív volt. Innen Budai Gyula szerint egyenes út vezet ahhoz, hogy Joav Blum ellen megállapítsák a közokirat-hamisítás bűntettét.

Hangsúlyozta: a hétfői ítélet alapján az izraeli befektető és az MNV között megkötött csereszerződés érvénytelennek tekinthető, ugyanis a 2008. július 30-i szerződésben Joav Blum a sukorói Kiss Imre út 5. szám alatti ingatlant jelölte meg lakcímeként, "valótlan adatot adott meg a szerződés létrejöttekor", így azt érvénytelennek kell tekinteni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását