2024. május 14. - Bonifác

Levízipipázta volna Benkőt a pultoslány

Szigeti Andrea a show kezdete óta a szexuális szabadosságot hirdeti, így nem volt meglepő, mikor kiderült: Benkőt a jacuzzi vizébe merülve szerette volna boldoggá tenni.
2009. november 18. szerda 11:52 - HírExtra
Kedd reggel a Danubius Pirítós című műsorában vendégeskedett Rubin Kristóf, a Benkő feleséget keres! kreatív főszerkesztője. Rubin egy odavetett megjegyzésben azt állította, hogy a hétfőn kiesett versenyző, Szigeti Andi attól sem riadt volna vissza, hogy a jacuzzi vizében elégítse ki a szexéhes lantost. Andi nem cáfolt.

„Annyit mondogattam a lányoknak, hogy a végén valóban azt terveztük, hogy Búvár Kundosat játszom Benkővel a jacuzziban. A stáb tagjai azonban lebeszéltek róla. De, ha jól meggondolom, ha arra került volna a sor, talán visszarettenek, mert csak nagy fantáziával tudok férfiként gondolni Dánielre” – fogalmazott a pultoslány.

A kanos gitárművésznek mindazonáltal nem lett volna ellenére Andi extrém búvárkodása.

”Nemes szándék vezérelte Andikát, de a tervéről elfelejtett tájékoztatni. Nem elég, hogy Andi már az első találkozásunkkor nekem adta a bugyiját, még a fedetlen melleit is az arcomba nyomta. Egy kis mértékletességet ajánlok neki. És micsoda dolog az, hogy mástól kell megtudnom, mit tervezett velem?!” – háborgott Benkő.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását