2024. május 2. - Zsigmond

Lang Györgyi nem oltogat

Lang Györgyi nem hajlandó beolttatni magát, hiába az Országos Gyermekegészségügyi Intézet főigazgatójának Mészner Zsófiának a nyílt levele.
2009. november 17. kedd 12:01 - HírExtra
Lang Györgyi nem hajlandó magát beoltani a H1N1 ellen, mivel anonim betegsége miatt a háziorvosa nem javasolta neki a vakcina beadását. A Bors erről szóló cikke hatalmas, országos vitát keltett.

Amint az interjú megjelent, az Országos Gyermekegészségügyi Intézet főigazgatója, Mészner Zsófia nyílt levelet intézett az énekesnőhöz az ÁNTSZ honlapján, melyben arról próbája meggyőzni Lang Györgyit, hogy oltassa be magát, illetve hogy javasolja az orvosának, hogy tájékozódjon megfelelően a vírusról, és a vakcináról. Györgyi ugyan hálás a főigazgató asszony aggodalmát, de köszöni szépen, nem hatották meg a szavak.
„ Komolyan összezavarodtam, hogy a gyermekegészségügyi intézettől kaptam levelet. Ilyen az elmúlt negyven évben nem történt velem.” „Gyermek vagyok, gyermek lettem újra” – idézte Petőfi Sándort Lang Györgyi.

„Továbbra is az a véleményem, hogy magánügy, beoltatom- e magam. Kicsit meg is sértődtem Zsófia feltételezésén, hogy a környezetemben bárkit is felelőtlenül megfertőznék. Változatlanul megbízom a háziorvosomban, és köszönöm ezt a hihetetlen promóciót, amit az ÁNTSZ-től kaptam. Gondolkodom is azon, hogy reklámfelületet bérelek náluk a most megjelent gyereklemezünk népszerűsítésére.”

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását