2024. május 3. - Tímea, Irma

Micsoda fordulat! A TV2 népszerű időjósa az RTL Klubon!

Kissé megviselte a TV2 népszerű időjósát, hogy nemrég kirúgták a csatornától. De nem esett kétségbe, átment a konkurenciához.
2009. október 20. kedd 13:19 - HírExtra
Onyutha Juditot, a TV2 rutinos időjárás jelentőjét nemrég kirúgták a csatornától. A kétgyermekes anyukát saját elmondása szerint elég rosszul érintette, hogy így bántak vele, annak ellenére, hogy távozása végül közös megegyezéssel történt.

Az igazán megdöbbentő az, hogy mindezt hol mondta el…

Onyutha nem akárhol, hanem az RTL Klub reggeli műsorában beszélt arról, hogy történt a szakítás egykori kenyéradójával.

„Napokig rágódtam rajta, hiszen nem voltam rá felkészülve. Teljesen át kell szerveznem az életemet, de próbálok arra gondolni, hogy ennek valamiért így kellett lennie. A családom örül, hogy így alakult, többet tudok velük foglalkozni” – mondta Judit.

Szerencsére azonban Onyutha nem csak az időjárás jelentéshez ért.

„Nem csak a meteorológia alapjait tanultam, tapasztalt légiutas-kísérő és diplomás tanár vagyok. Remélem, hamarosan sikerül új munkát találni” – mondta az ex-TV2-s.

Persze, hogy sikerül… A magyar kereskedelmi tévézés ugyanis már eljutott arra a nehezen alulmúlható szintre, hogy a TV2 legnagyobb konkurense, az RTL Klub azonnal lecsapott a „lehetőségre”.

Egyelőre még nem műsorvezetőként, hanem mindössze vendégként szerepelt a csatorna reggeli műsorában.

„Egyelőre nem tudok semmi újat mondani a tervekről, amíg nincs konkrétum a tárgyalásokról, nem beszélek. Másfél-két hét múlva térjünk vissza erre” – mondta a Blikknek Onyutha arra a kérdésre, hogy kapott-e már konkrét ajánlatot az RTL Klubtól.

Rendben, akkor várjuk ki azt a két hetet…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bagi
2009. október 20. 14:21
Az a baj, hogy ebben a béna országban a csinos és formástestű csajok külső adottságai miatt szakmai tudás nélkül is bárhol elhelyezkedhetnek - a mellesleg tapasztaltabb, idősebb munkavállalokkal szemben.
bagi
2009. október 20. 14:19
Amatőr - meteorológiával fogalalkozó - emberként nyugodtan kijelenthetem, hogyha egy munkaadónál ilyen "szakmai" tudással rendelkeznék, mint ez a csaj, azonnal kirúgnának. Hallgattam igen szinvonaltalan - nem éppen profi - előrejelzéseit és kiábrándítóan gyengének találtam. Kirúgták - ez van. Engem kifogástalan munkavégzéssel és hozzáértéssel is elbocsájtottak, mégsem szaladgálhatok egyik TV-ből a másikba - szakmai hozzáértés nélkül is - mint Juditka teheti. Dehát kereskedelmi tévékben a hozzáértés, illetve a szakmai tudás abszolut nem fontos... sajnos. Látszik is a műsorok 90%-ában.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását