2024. április 25. - Márk

Előre lehet elkészíteni Dragon Age hősét

Még meg sem jelent a Dragon Age: Origins szerepjáték, azonban a fejlesztő BioWare jóvoltából kiadott karakterkreátor szoftverrel már most minden játékos előre megalkothatja kedvenc hősét (avatarját). A szerverek a készítők szerint szinte "égtek" a sok letöltéstől, amikor a kis program felkerült rá.
2009. október 15. csütörtök 09:10 - HírExtra
318 megabájtot foglal el a kis segédprogram, amellyel mindenki előre elkészítheti az általa irányítható hőst a majd PC-re és Xbox 360-ra november 3-án megjelenő Dragon Age: Origins-ben. A PlayStation 3 tulajdonosainak november 17-ig kell várniuk a játékra.
A program egy az egyben megegyezik azzal játékrésszel, amely a végleges verzióban is megtalálható lesz - olvashatjuk a Yahoo-n.

A kis programnak köszönhetően a leendő játékosok saját hősük számára olyan tipikus fantasy fajok és rangok közül választhatnak, mint a városi tünde, a "köztörpe" és a nemesember. Miután elkészült a leendő virtuális kalandor, a számítógép merevlemezére el lehet menteni, és pár hét múlva a már végleges játékba be lehet tölteni. Ez azért is hasznos, mert általában a számítógépes szerepjátékok elején a játékosok nagyon sok időt töltenek el karaktergenerálással.

A szemfülesebbek még egy exkluzív játékbeli tárgyat is kaphatnak, amelyet aztán szintén fel tudnak használni a végleges Dragon Age: Origins-ben. Ehhez nem kell mást tenni, mint a karaktergenerálóval elkészült hőst feltölteni a BioWare közösségi hálózatára (social.bioware.com). Cserébe egy olyan varázsgyűrű üti a hős markát, melyben egy "szerencsekő" található és +1 pontot ad minden tulajdonsághoz.

Magát a karaktergenerátort már több helyről is le lehet tölteni - többek között a Fileplanetről (www.fileplanet.com) és az Atomicgamerről (www.atomicgamer.com) is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását