2024. május 4. - Mónika, Flórián

Az álompasi fiúkkal is összeszűrte a levet

Antonio Banderas a nagy, „áttörő” szerep kedvéért bármit elvállalt: melegklubokba járt, és pasikkal csókolózott, csak azért, hogy jó legyen egy film főszerepében. A siker végül összejött neki...
2009. október 13. kedd 14:19 - HírExtra
A legfűszeresebb napilap jelenleg Antonio Banderas életére fókuszált rá, akiről kiderült hogy előzőekben José-nak hívták, és csak menedzsere tanácsára változtatta meg a nevét a sokkal jobban csengő Banderasra. Ám az talán kicsi érdekesebb, hogy a Vágy törvénye című film főszereplőjeként egy meleg férfit játszott, és a szerepre való rákészülés gyanánt sorban látogatta a melegbárokat. Bár a szorgossága meghozta az eredményt, hisz ezzel a filmjével futott be, de érdemes elgondolkodni, azon, hogy a hűséget nem épp ismerő Banderasnak milyen kalandjai lehettek még.

– Az anyám annyira szégyellte, hogy homoszexuálisnak neveztek, hogy ki sem mert menni az utcára. Valóban jártam melegbárokban, mikor a szerepre készültem, és bevallom, a vásznon kívül is váltottam csókot férfival, de nem vagyok meleg! - szögezte le Antonio.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását