2024. május 3. - Tímea, Irma

Nemcsak a halál, az egészség is a vastagbélben kezdődik!

Vannak emberek, akik emésztési gondok nélkül ehetnek, ihatnak, amit csak megkívánnak, miközben mások (ilyen voltam én is) székrekedéstől, puffadástól, gyomorbántalmaktól és kimerültségtől szenvednek bármennyire is vigyáznak.
2009. október 12. hétfő 12:10 - HírExtra
Dr Hardy

Én 28 éves koromig szenvedtem állandó krónikus székrekedéstől. Már kiskoromban is - Budapesten születtem, a családommal 10 évesen költöztem Kanadába - szinte családi ünnepnek számított, ha hetente egyszer székletem volt. Nagyjából csokoládén, kólán és téliszalámin nőttem fel, és ez nem volt jó hatással az emésztőrendszeremre. Gyerekként is szörnyű gyomorfájásaim voltak.

Mire tinédzserkorba léptem, eleinte “csak” állandóan rosszkedvű voltam, de aztán súlyos tünetek is jelentkeztek. Huszonegyéves koromra elviselhetetlen ízületi fájdalmaim lettek a térdemben és a derekamban, miközben gyomorfekélytől szenvedtem. A gyomrom puffadt volt és fájt minden étkezés után. Amikor hetente egyszer-kétszer elég erős ingert éreztem, hogy végre elmenjek a vécére, olyankor is csak kemény fekete "bogyókat" produkáltam félórás erőlködés után, s mindig azt éreztem, hogy sok minden maradt még “odabent”.

Miközben naturopátiás tanulmányaimat folytattam Kanadában és az USA-ban, sokat változtattam az étrendemen és rendszeresen kezdtem táplálék-kiegészítőket szedni. Ez mind segített a helyzetemen, az igazi áttörést azonban az hozta meg, amikor először végeztem el egy alapos béltisztítást.

Ez akkoriban, 1998-ban még nagyon új dolognak számított, csak kevesen hallottak róla. Ilyen jellegű termékeket még nem igazán lehetett venni, magamnak kellett különböző gyógynövényekből, növényi rostokból összeállítani a béltisztító kúrámat.

Ez annyira jól sikerült, hogy három hónap alatt az összes “nyavalyámat” megszüntette, és létrejött belőle a világon ma legismertebb béltisztító program, a Colonix. Hatékonysága és megbízhatósága révén annyira népszerű lett az amerikai DrNatura által előállított Colonix kúra, hogy több mint egymillióan használják csak az USA-ban és többszázezren Európában, köztük sokan Magyarországon is.

Mi is pontosan a béltisztítás?

A béltisztítás logikája igen egyszerű. Életünk telítve van mérgező anyagokkal, ott vannak mindenfelé: a levegőben, az ivóvizben és az élelmiszereinkben. Ezek a szennyező, vegyi és adalékanyagok fokozatosan lerakódnak a szervezetünkben, és sokféle módon jelzik jelenlétüket. Minden embernél van egy természet által megszabott határa annak, hogy mekkora adag mérget tud elviselni a teste, hogy még egészséges tudjon maradni.

Amikor a szervezet elérte ezt a bizonyos határt, akkor ennek az első jelei többnyire fáradtság, levertség, székrekedés, idegesség vagy agresszió formájában jelentkeznek. Az állapot romlásával aztán jönnek a visszatérő f ejfájások, légzési problémák, allergiák, emésztési rendellenességek, ízületi problémák, álmatlanság és különféle testi fájdalmak.



Amikor az ember szervezete nem tud megfelelően működni a felhalmozódott szennyező anyagok miatt, akkor megoldásként a szervezet méregtelenítése marad. Egy hatékony méregtelenítő kúra olyan előnnyel jár, mint az immunrendszer regenerálása, az életerő megnövelése, az emésztés javulása, valamint a tápanyagok felszívódásának a jobb hatásfoka. Fontos szem előtt tartani, hogy a mai rossz étkezési szokások miatt nagy mértékben halmozódhatnak fel méreganyagok a vastagbélben.

Mivel itt talalható az immunrendszer 70%-a, a méregtelenítés első lépéseként a vastagbelet kell megfelelő növényi rostok segítségével kitisztítanunk. Manapság gyakran hallani azt az állítást, hogy a halál a vastagbélben kezdődik. Én a saját bőrömön tapasztaltam meg nem csak ezt, de ennek az ellenkezőjét is: Az egészség is a vastagbélben kezdődik!

Ma, 39 évesen, jobban érzem magam és több az energiám, mint 19 éves koromban volt. Makkegészséges vagyok, mindig jókedvű és pozitív beállítottságú, és mindenki 10 évvel fiatalabbnak néz. És mindezt kizárólag annak köszönhetem, hogy hajlandó voltam egyszer kipróbálni a béltisztitást, és aztán rendszeresen méregteleníteni a szervezetem.

Egy ilyen esélyt szerintem mindenki megérdemel. Mégcsak veszitenivaló sincs, hiszen a DrNatura magyarországi forgalmazója teljes garanciát vállal a termékre, és visszafizeti bárki pénzét, aki elégedetlen. Én már 11 éve a Colonix rosttal kezdem a napot és azzal is fejezem be. Könnyű használni, biztonságos és rendkívül egészséges. Nemcsak hogy elégedett vagyok vele, de sohasem tudnám elképzelni az életem nélküle! Tiszta szívből csak ajánlani tudom mindenkinek!
Forrás: dr natura
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását