2022. augusztus 9. - Emőd

Meggyes Tamást támogató tüntetés

Esztergom városgazdálkodási cégének vezérigazgatója körlevélben hívta fel a önkormányzati vállalat vezetőségét és munkatársait, hogy a lehető legtöbben vegyenek részt a Meggyes Tamás polgármestert (Fidesz) támogató tüntetésen - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a szeretgom.hu portál vezetője.
2009. október 8. csütörtök 11:35 - HírExtra
"Az információt osszátok meg munkatársaitokkal is annak érdekében, hogy minél többen ott legyünk a téren! Minden cégvezető és a lehető legtöbb munkatárs részvételére számítok! ... Balogh Zoltán vezérigazgató, Strigonium Zrt." - zárta levelét a tizenkét tagvállalatot tömörítő holdig első embere. A dokumentumot egy felhasználó juttatta el a magát esztergomi polgári portálként meghatározó internetes oldalhoz.

Az MTI-birtokába került szórólap felhívása szerint a város védelme érdekében ki kell állni Meggyes Tamás polgármester és a városvezetés munkája mellett és az MSZP-től kell megvédeni Esztergomot.

Balogh Zoltán tüntetésre felhívó levelének nyilvánosságra kerülése után közleményt juttatott el a portálhoz, amelyben nem tagadta, hogy a Strigonium Zrt. vezérigazgatójaként beosztottait és alkalmazottait hívta fel egy politikai szimpátiatüntetésen való részvételre.

A vezérigazgató véleménye szerint a dokumentum egy szűk körnek elküldött levél, amely nem több száz kolléga számára jelent kötelező érvényű elvárást. Balogh Zoltán kijelentette, hogy Meggyes Tamás polgármester évtizede a barátja, ezért áll ki mellette.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. október 8. 15:55
Undorító!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását