2024. május 3. - Tímea, Irma

A Fidesz készül a választásokra

A választásokra való felkészülés lesz a témája a Fidesz keddi Polgárok Házában tartandó tanácskozásának - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatóján.
2008. május 20. kedd 15:03 - Hírextra

Arra a kérdésre, miszerint előrehozott választásokra készül-e a Fidesz, Varga Mihály úgy felelt: nem tudja, hogy 2010 előtt lesznek-e országgyűlési választások, 2009-ben viszont biztosan lesz szavazás az Európai Parlamentbe delegálandó képviselőkről, amire idejében el kell kezdeni készülni.

A Fidesz alelnöke elmondta: semmilyen rendkívüli nincs a keddi tanácskozásban, hiszen negyedévente rendszeresen konzultálnak a párt választókerületi elnökeivel. Hozzátette: a különbség annyi, hogy most a Fidesz-frakció többi tagja is jelen lesz.

A Népszabadság keddi számában arról írt, hogy Orbán Viktor pártelnök helyzetértékelést ad a választókerületi elnököknek, a Fidesz-KDNP frakciószövetségnek, valamint a fideszes polgármestereknek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását