2024. április 20. - Tivadar

Bajnai szerint Magyaország megmenekült

Magyarország megmenekült a pénzügyi összeomlástól, és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) segítsége nélkül is boldogulhat, de még nincs biztonságban, és tartania kell magát a szigorú költségvetési politikához, hogy bevezethesse az eurót - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök szerdán a Reuters hírügynökségnek.
2009. október 7. szerda 16:00 - HírExtra
A kormányfő szerint az euró bevezetésének előszobáját jelentő ERM-2 árfolyamrendszerhez való csatlakozásról csak akkor lehet tárgyalásokat kezdeni, amikor tartóssá válik a piaci stabilitás és már láthatóak a gazdasági fellendülés jelei.

Bajnai elmondta: a kormány nem folytatott hivatalos megbeszéléseket a kérdésről a jegybankkal és Brüsszellel, és túl korai volna megjósolni, hogy mikor kezdődhetnek tárgyalások az árfolyamrendszerhez való csatlakozásról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

H.K.
2009. október 7. 16:41
libabiba szerint. de sajna ez senkit sem érdekel. nem hisszük amit mond és azt sem amit kérdez. teljesen felesleges a személye és az mszp jelenléte mind a politikában mind a közéletben. az emberek súlyosan le fogják húzni a választásokon az msz(m)p-t. kár is erőlködni. fel lehet állni mint ahogy azt tették tegnap a Jobbikos felszólalásoknál. görények...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását