2024. május 4. - Mónika, Flórián

A Fidesz büszke Esztergomra

Az önkormányzat nem követett el törvénytelenségeket, intézkedéseiket nem szégyellik, azokra inkább büszkék - mondta Meggyes Tamás esztergomi polgármester az MTI-nek szombat délután, arra reagálva, délelőtt csaknem százötvenen tüntettek ellene.
2009. október 3. szombat 16:59 - HírExtra
"Egy harmincezres városban százötven ember nem számottevő erő, akkor sem, ha hetente tüntetnek. A megmozdulást az MDF szervezte, de ott voltak az MSZP, az SZDSZ és más civil formációnak nevezett párttöredékek önkormányzati képviselői is. Ők tudják a választ a kérdéseikre, de az áll érdekükben, hogy rossz hírek terjedjenek Esztergomról" - tette hozzá Meggyes Tamás.

A város vezetője szerint a Fidesz győzelme kétségtelen, ezért őt emberként próbálják támadni, azonban "a Fidesz és Meggyes Tamás nem két külön dolog" - jelentette ki.
Banánköztársaságnak nevezte Esztergomot csaknem százötven tüntető, aki a városháza előtt élőláncot alkotva, kezében banánnal demonstrált Meggyes Tamás ellen szombat délelőtt. A szónokok egyenlő lehetőséget követeltek az önkormányzati lapban és televízióban, szót emeltek a város eladósítása, a volt jegyző eltávolítása, a Szent István Gimnázium tanárainak elbocsátása ellen, valamint követelték, hogy állítsák le a Búbánat-völgyi beruházást, amely során szerintük Meggyes Tamás háza elé építenek tavat közpénzből.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását