2024. június 17. - Laura, Alida

Lipcsei felel az FTC-botrányért?

Ismét áll a bál a legnépszerűbb magyar futballklubnál: a hétvégi, DVSC elleni idegenbeli meccsen pirotechnikai eszközök birtoklásáért előállítottak egy fotóriportert. Igen ám, de a sajtós állítólag Lipcsei Gábortól, a Fradi sztárjának bátyjától kapta a robbanószert�
2009. szeptember 22. kedd 08:39 - HírExtra
Mint a Bors biztos forrásaira hivatkozva írja, gyanún felül áll, hogy Lipcsei Gábor, Lipcsei Péter testvére (mellesleg az FTC masszőre) adta át a fotósnak a petárdákat a bajnoki találkozó szünetében az öltözőfolyosón.

Az ügyben a Debreceni Rendőrkapitányság is nyomoz, ugyanis, mint kiderült, az egyik internetes portálnak dolgozó fotóriporter a vendégszurkolóknak akarta átadni a Lipcsei Gábortól kapott a petárdákat, de erre már nem volt lehetősége, mert időben tetten érték.

A bulvárlap azt is tudni véli, hogy a hatóságok szabálysértés alapos gyanúja miatt kezdeményezték a nyomozást.

„Semmi közöm nincs az ügyhöz” – ezt már az idősebb Lipcsei tesó nyilatkozta az eset után. „Utólag annyit hallottam, hogy a fotós rám hivatkozva lépett be az öltözőfolyosóra a szünetben, noha ezt az embert nem is ismerem. Hosszú ideje dolgozom a klubnál, soha nem volt ilyen problémám, számomra a játékosok az elsők, nincs időm és kedvem ilyesmivel foglalkozni” – adott hangot az üggyel kapcsolatban a Ferencváros gyúrója.

Hiába akarja azonban rövidre zárni ezt a „robbanásveszélyes” esetet az FTC alkalmazásában álló Lipcsei-fivér, ha a rendőrség másképp gondolja. Az ugyanis biztos, hogy a szokottnál nagyobb, gyanúsan nehéz táskákkal besétáló fotóst nem sokkal érkezése után kiszúrták a debreceni és a ferencvárosi biztonsági szolgálat tagjai, akik mindezt jelezték a rendőrségnek, ezért ellenőrizték, majd előállították.

A magunk részéről mindenesetre nem lepődnénk meg, ha lenne az ügynek folytatása…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását