2024. április 26. - Ervin

Ismét bekérdezett a Fidesz

A szegedi Fidesz-frakció szeretné megtudni: igazak-e azok a sajtóhírek, amelyek szerint az önkormányzat több tízmillió forintért vásárolt meg néhány garázst az uszodaépítésre hivatkozva úgy, hogy a sportberuházás megvalósítására egyelőre nincs esély.
2009. szeptember 21. hétfő 12:11 - HírExtra
A politikus emlékeztetett: Botka László MSZP-s polgármester és Ujhelyi István szocialista országgyűlési képviselő még a 2006-os parlamenti választási kampány során jelentette be, hogy 2007-ben elkezdődik egy teljesen új fedett uszoda építése Szegeden.

Hüvös László szerint bár a polgármester 2007 tavaszán már biztosan tudta, hogy állami támogatás hiányában nem indulhat meg az uszodaépítés, az önkormányzat mégis "indokolhatatlanul drága" ingatlanvásárlásba kezdett. Sajtóhírek szerint 8, 15 és 30 millió forintokért vásárolt meg boltoknak, illetve egy kocsmának helyet adó garázsokat.

A Fidesz-frakció szeretné megtudni, hogy a város pontosan hány darab, egyenként mekkora alapterületű ingatlant, milyen vételárért szerzett meg. Mivel az érdeklődésükre az illetékes gazdasági alpolgármester nem adott konkrét választ, a következő közgyűlésen a jegyzőnek teszik fel ezeket a kérdéseket - közölte a frakcióvezető.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

jenő
2009. szeptember 21. 15:51
Kérdezzék Kósát , hogy Debrecenben hogyan működnek az ilyen dolgok
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását