2024. április 26. - Ervin

Puskás Petit meg akarták verni!

Szörnyű hétvégén van túl a fiatal énekes, ugyanis rátámadt az orosz maffia, ráadásul SP majdnem sírva ment haza, annyira kiborult.
2009. szeptember 17. csütörtök 18:56 - HírExtra
Szörnyű átverésnek lett részese Puskás Peti, és a fiatal SP. Éppen a VIVA egyik műsorának, a Kalandtúra hétvégi forgatásán vettek részt, ahol már várt rájuk a műsorvezető, Ben és az énekes, Cozombolis.

Ők ketten elhatározták, hogy Visegrád és Szentendre környékén kalandoznak néhány napig, méghozzá pénz nélkül. Mindenért, legyen szó utazásról, kajáról, szállásról, természetben fognak fizetni. A különleges vállalkozás második napján csatlakozott hozzájuk SP, aki természetesen mit sem sejtett.

SP szinte sírva fakadt


„Mondtuk SP-nek, hogy menjünk bobozni. A pályán ott volt egy beépített emberünk, aki rögtön belekötött szegény fiúba, keverte rendesen a balhét. Ekkor Cozombolis rátett még egy lapáttal és mondogatta SP-nek, hogy miért megy bele ebbe az egészbe, kell neki ránk uszítani ezt az embert. SP pedig hiába védekezett, hogy ő nem akarta ezt. Szinte sírva indult haza, úgy futottunk utána, hogy ez csak átverés.” - mesélte Ben.

Az nem is csoda, hogy szegény énekesre így ráhozták a frászt, hiszen nagyon visszahúzódó, és érzékeny természet. A tehénfejésben, traktorvezetésben, fergeteges élményekben bővelkedő kalandtúra utolsó napján Puskás Petit verték át Benék.

Puskát Petit majdnem elvitte az orosz maffia


„Megkértünk egy a szabadidőparkban táborozó kislányt, hogy írassa alá a pólóját Petivel. Épp a tábortűz körül énekelgettünk, zenéltünk a diákokkal, amikor megjelent egy bolgár rendszámú autó, amiből orosz akcentussal beszélő vadállatok – a lány családja - szálltak ki és rögtön megpofozták Cozombolist, aki a motorháztetőre esett. A maffiózók elvették a gitárjainkat, és azt keresték, aki összefirkálta a kislány pólóját. Szegény Peti, meg sem mert szólalni. – árulta el vidáman Ben.

Ben nagyon elégedett az átverésekkel, szerinte nagyon jól sikerültek. Annyira élvezte a forgatást, hogy azóta átverős műsorra vágyik – árulta el viccelődve a műsorvezető. Ha ezt korábban említette volna a Kész átverés stábjának…

A fiúk kalandjainak izgalomban és humorban bővelkedő részleteit, és persze az átveréseket a Kalandtúra hétvégén láthatják a nézők szeptember 19-én és 20-án, a VIVA képernyőjén.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását