2024. május 15. - Zsófia, Szonja

MSZP: Orbánnak nem fűlik a foga a vitához

Az MSZP szerint Orbán Viktor Fidesz-elnöknek nem "fűlik a foga" a gazdaságpolitikai vitákhoz itthon, ezért beszél csak külföldön elképzeléseiről.
2009. szeptember 10. csütörtök 19:15 - HírExtra
Tukacs István, az MSZP országgyűlési képviselője az MTI-nek az ellenzéki pártelnök brüsszeli nyilatkozatára válaszolva elmondta, Orbán Viktor azért beszél szívesebben külföldön gazdaságpolitikáról, mert itthon vállalnia kellene a vitát is elképzeléseiről, ehhez pedig "nem fűlik a foga". A kormánypárti politikus szerint különösen azt nem szeretné a Fidesz elnöke, hogy meg kelljen neveznie azokat a forrásokat, amelyek a Fidesz eddig összefüggéstelenül megjelent programelemeihez tartoznak.

Tukacs István azt mondta, különösen furcsa, hogy a fideszes politikusok annak ismerete nélkül utasítják el a 2010-es költségvetést, amelyet még be sem nyújtottak az Országgyűlésnek. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke csütörtökön Brüsszelben azt mondta: az Európai Néppárt szerint a gazdasági növekedés jelenti a gyógyírt, és olyan gazdaságpolitikát kell folytatni, amely munkahelyeket teremt. Fontosnak tartják továbbá a néppártiak, hogy megerősítsék a családokat. Mindez éppen az ellenkezője annak, amit Magyarország ma tesz - jelentette ki a Fidesz elnöke, és utalt a munkahelyek megszűnésére, a vállalkozások felszámolására, a családtámogatást és az oktatási rendszert sújtó megszorításokra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2009. szeptember 10. 20:55
Már szánlak benneteket, Déri...!

Nem veszitek észre, hogy a kutya nem fórumozik nálatok? Hiszen, mindenki tudja, hogy a NBH "kihelyezett tagozata" vagytok? Moderálás nélkül gyűjtögetitek a legvadabb "zsidózást", a legvadabb "cigányozást", a műveleti előadó meg dörzsölgeti a kezét, milyen hatalmas "forráshoz" jutott....!

Nos, kedves ezredes elvtárs!
Bevágom ide ennek a "Déri Balázs" fiúnak szánt szöveget. Hátha elolvassa, amint kijózanodik. ,
Ha meg nem, az se baj...

Szóval, a szöveg. Tessék:

"Jól látja ez a Tukacs nevű figura. Csak nem érti........

Orbán valóban nem vitázik idehaza a gazdaságpolitikai terveiről. Mégis, kivel is kellene, kivel is lehetne???

Azokkal, akik azt maguk vallották be, hogy hazudtak a társadalomnak?
Becsapták az embereket, hogy 2006.-ban mindenáron megnyerhessék a választásokat, hiszen jött a hatalmas, EU-pénz. Erre mindenáron rá akarták tenni a kezüket. Nos, rátették... !

Azokkal, akik szétlopták ezt a szép országot ?
Akik eladták a még mozdítható magyar állami vagyont, és a bevételt hazavitték? Igen, nem Magyarországon maradt, hanem HAZAVITTÉK...!

Azokkal, akik mai is, a hatalmuk utolsó perceiben is a még meglévő állami vagyon, közpénz, ellopásán fáradoznak ? Wellness hotelekben áztatják a seggüket közpénzen, a barátaikkal együtt ?

Ezekkel a figurákkal vitatkozzon Orbán Viktor, a gazdaságpolitikai terveiről, kedves Tukacs elvtárs?

És, mégis, mit mondjon?
Elvtársak, ne hazudjatok? Elvtársak, ne lopjatok? Elvtársak, hozzátok haza a magyar nemzettől ellopott, és kivitt magyar vagyont? Elvtársak, gyónjátok meg a magyar nemzet ellen ellen hatvan év alatt elkövetett bűneiteket?? Kun Bélától, Szamuely Tiboron, Rákosi Mátyáson, Péter Gáboron, Bauer Miklóson, Apró Antalon, Biszku Bélán, Pető Ivánon, Kuncze Gáboron, Kóka Jánoson, Gyurcsány Ferencig....?

Mit képzel ez a Tukacs, meg a hasonszőrű liberálbolsevik söpredék?
Magyarország volt, és leendő miniszterelnöke talán, majd alkuba bocsátkozik, vitába kezd a tolvajokkal, rablókkal? Jól is néznénk ki ...!

Ehelyett, Orbán Viktor elmondja a terveit az ország lakosságának. Akiknek ez tetszik, akik ezt értik, és támogatni tudják, hát tegyék azt. Nem fognak csalódni. Sem Orbán Viktorban, sem az általa bemutatott, és megvalósítani szándékolt új világban.

Orbán Viktornak megvan a válasza a tolvajoknak, rablóknak, a mindannyiunk adóforintjaiból, a közpénzekből élő csürhe számára is. Szigorúan törvényes módon történő, de szigorúan hatékony elszámoltatása ennek a rablóbandának.

Nagy a beröttyenés a liberálbolsevik csapatnál. Draskovics elvtárs hirtelen két börtön bezárását jelentette be....! Hátha, így, nem lesz elég hely..!

Draskovics elvtárs!
Ha netán, téglajegyekből kellene is felépíteni azt a börtönt, vagy egy új börtönt, ahol ön elmélkedhetne a további sorsáról, bizony isten, napok alatt összedobjuk a pénzt...!

Oszt' Jónapot kívánunk! "




Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását