2024. április 29. - Péter

A Fidesz szerint szédít a BKV

A közvélemény szédítésének tartja a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, hogy ugyanaz az MSZP tesz majd rendet a BKV-nál, amelyik a jelenlegi helyzetet előidézte a közszolgáltató cégeknél a városüzemeltetésében.
2009. szeptember 10. csütörtök 16:17 - HírExtra
A frakcióvezető felhívta a figyelmet arra, hogy a városvezetés eddigi kijelentéseivel ellentétben szocialista politikusok csütörtökön azt közölték: a BKV már nem állami támogatást kapna, hanem csak egy lehetőséget arra, hogy meglévő, csaknem 90 milliárd forintos hitele mellé újabbakat vegyen fel. Ezzel az újabb, 35 milliárd forint körüli hitellel, valamint a 4-es metrónál elbukott 56 milliárddal, a csepeli szennyvíztisztítónál kapott 12 milliárd forintos büntetéssel, az idei költségvetésben tervezett 35 milliárdos hitellel, valamint a napokban felmerült további 17 milliárd forintos hitellel összességében 435 milliárd forintra rúgna a fővárosra háruló teher, amit nem tudni mikor és miből tud a jelenleg 160 milliárd forintos adósságú város rendezni - mondta.

Tarlós István leszögezte, hogy a Fidesz nem juttatta volna ide a várost, teljesen más szellemiségben, struktúrában, módszerekkel, egészen mást akarnak és fognak csinálni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását