2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Fletó-metró a melegfelvonuláson?!

Igencsak rejtélyes módon távozott az ex miniszterelnök a szombati melegfelvonulásról, tudta meg a Bors.
2009. szeptember 8. kedd 08:59 - Nagy András
A volt kormányfő feleségével érkezett szombaton a Meleg Méltóság Menetére, s rövid gyaloglás után - a hírek szerint nem akárhogyan - az Oktogonnál hagyta el a felvonulást.

Többen látták, ahogy Gyurcsány, a felesége és a testőrei társaságában lesétál a kisföldalatti aluljárójába. Igen ám, csakhogy biztonsági okok miatt a demonstráció ideje alatt a sárga metró egyáltalán nem közlekedett!

Mivel pedig nem valószínű, hogy az ex kormányfő és társasága afféle sínfutásra adta volna a fejét, okkal merülhet föl a gyanú, mi szerint Gyurcsánynak esetleg külön bejáratú földalatti dukál.

E feltevés valóságtartalma azonban talán sohasem fog kiderülni. A bulvárlap munkatársai megkísérelték feltárni Gyurcsány rejtélyes felszívódásának körülményeit, ám valljuk be, körülbelül úgy pattantak le az illetékes szervekről, mint a felvonulóknak szánt tojás- és paradicsomlövedékek a rendőri plexipajzsokról.

A Budapesti Közlekedési Vállalat sajtóirodáján például arra a kérdésre, hogy indítottak-e különjáratot a volt kormányfő kedvéért, és ha igen, az mennyibe került és ki fizette, egyáltalán nem adtak választ, mindössze annyit közöltek: a témában inkább Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr Főkapitányság szóvivője tud tájékoztatást adni.

A Bors megkereste a BRFK-t, ám ott közölték: „Kérdésével forduljon a Köztársasági Őrezredhez, tekintette arra, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök védett személy, akinek biztonságáért az Őrezred felel” .

Az Őrezred sajtóreferense pedig csupán annyit volt hajlandó megosztani a közvéleménnyel, hogy „azért választotta azt az útvonalat a volt miniszterelnök úr, mert a biztonságáért felelős egység parancsnoka így döntött”.

Hogy Gyurcsány mivel hagyta el a melegfelvonulást, végül tehát nem derült ki. Sokan sejtet ugyanakkor, hogy egyik érintett sem cáfolta a Fletó-metró teóriát.






Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását