2024. március 29. - Auguszta

30 órát sodródott a tengerben

Kimentették a tengerből a Fülöp-szigeteknél vasárnap elsüllyedt komp egyik utasát, aki csodával határos módon túlélte a mintegy 30 órás sodródást
2009. szeptember 7. hétfő 17:12 - HírExtra
A 39 éves háziasszony egy életmentő mellényben lebegett a meleg Celebesz-tengerben, mintegy 13 kilométerre attól a helytől, ahol a 7926 tonnás "Superferry 9" elsüllyedt. Megmenekülése "kész csoda" a mentést vezénylő tábornok szerint. Az asszony legyengült, és kiszáradt, és egy tévéfelvétel szerint az arca leégett a napon. Egy helikopter húzta ki a vízből, és egy katonai kórházba vitték kezelésre.

A General Santos kikötőből Iloilo városba tartó kompon közel ezer ember tartózkodott a hajótöréskor. Közülük kilencnek a halála bizonyosodott be, egy eltűnt után még folytatják a kutatást. A többieket sikerült kimenteni, mivel a hajó 5-6 óra alatt süllyedt csak el, és a közelben sok más vízi jármű tartózkodott.

A parti őrség egy különleges hajóját megbízták azzal, hogy figyelje egy esetleges olajszennyezés jeleit. A baleset oka még nem ismeretes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását