2024. május 16. - Mózes, Botond

Szijjártó: Az MSZP nem foglalkozott az országgal

Az Fidesz szerint a szocialisták a vasárnapi választmányi ülésükön, ahogy az elmúlt hét évben, úgy most is csak magukkal foglalkoztak.
2009. szeptember 5. szombat 18:26 - HírExtra
Mint fogalmazott, Magyarországnak sokkal súlyosabb problémái vannak annál, mint hogy éppen ki kerül be az MSZP ilyen-olyan bizottságaiba. Az MSZP képtelen megoldani Magyarország valódi problémáit, ezért az országnak mielőbbi változásra van szüksége - írta a Fidesz szóvivője.

A legnagyobb ellenzéki párt ezzel arra reagált, hogy a szocialisták választmányi elnöke vasárnap bejelentette: az MSZP választmánya is jelölhet tagot a párt országos választási bizottságába.

Simon Gábor azt közölte, hogy az MSZP választmánya részt vállalhat a választási időszakban a párt ideiglenes politikai kormányaként működő ovb tagjainak kijelölésében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. szeptember 5. 22:02
Talán igaza van. Az mszp magával és a fidesszel foglalkozik, fidesz viszont csak az mszp-vel. Így megy gallyra az ország.
nolcsi122
2009. szeptember 5. 18:49
Felháboritó és izléstelen Szijjártó állandó mocskolódása. Mit képzel ez magáról?? Ugy megszedte magát, annyit összelopott mint a főnöke és még neki/kik/ jár a szájjuk?? Szégyeljék magukat.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását