2024. május 3. - Tímea, Irma

Délután vonul a "melegfront"

A meleg méltóság menete zárja ma délután az egyhetes Budapest Pride rendezvénysorozatot; a felvonulást a rendőrség biztosítja.
2009. szeptember 5. szombat 11:57 - HírExtra
A leszbikusokból, melegekből, biszexuálisokból, transzneműekből és szimpatizánsaikból álló menet kora délután indul a Hősök teréről. A résztvevők végigvonulnak az Andrássy úton egészen az Erzsébet térig.

Az idei felvonulásra a tavalyinál több embert várnak; több európai "testvérszervezet" jelezte, hogy szeretnének részt venni a rendezvényen, így összesen 1.500-2.000 résztvevőre számítanak.

A meleg méltóság menete miatt ma 11 órától éjfélig lezárják az Erzsébet teret és a környező utcákat, a Bajcsy-Zsilinszky utca egy részét, az Andrássy utat és a vele párhuzamos Révay utcát, a Paulay Ede utcát, az Aradi utcát és a Délibáb utcát. Itt a keresztutcákat is lezárják az Andrássy úttól számított első kereszteződésig. Lezárják az Opera környékét, az Oktogont, a Kodály köröndöt, a Hősök terét és a Felvonulási teret is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. szeptember 5. 15:19
similis simili gaudet
ferooo1
2009. szeptember 5. 12:02
erre van pénz rogadt bajnai
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását