2024. április 26. - Ervin

Csonka Bandi kiosztotta a celebeket!

Csak nevet rajtuk, állította Csonka Pici, aki szinte semmire sem tartja a hazai celebeket. Igazából nem érti, hogy miért olyanok, amilyenek.
2009. szeptember 3. csütörtök 17:29 - HírExtra
Csonka Andrásnak nagyon is megvan a véleménye a mai felszínes celebekről, igazából jókat nevet rajtuk. Közel húsz éve van a szakmában, s érdekes neki még sosem volt arra szüksége, hogy bepereljen egyes újságokat. Jót szórakozik, mikor elolvassa az éppen aktuális híreket az általa felszínes celebeknek nevezett egyénekről.

Mi lehet Pici titka?

„Nem véletlen az, hogy én már húsz éve vagyok a placcon és nekem még nem kellett perelnem soha senkit. Érdekes, hogy amit én lenyilatkoztam, az jelent meg, érdekes, hogy még húsz év után is foglalkoznak velem az újságok, pedig nem voltak botrányaim, nem hagytam ott a családomat, nem harsánykodok mindenféle szórakozóhelyeken.” - mesélte Csonka András.

Ő is, mint sok egyszerű halandó azokra használja a celeb szót, akiről fogalmunk sincs, hogy mi a foglalkozásuk. Maga a kifejezés természetesen Amerikából származik, az ottani sztárokat kezdték celebritásnak nevezni, majd ezt a celeb szót mi is szépen átvettük.

Szomorú, hogy semmit sem érnek

András azt mondta, hogy tisztában kell lennünk azzal, hogy a "celebek" mit tettek le az asztalra, hiszen az is lehet, hogy éppenséggel semmit, de persze ez sem baj. „Ők azok, akik mindent megtesznek azért, hogy szerepelhessenek. Lehet, hogy csak azért érdekes ez a dolog, mert az utóbbi évek termése minden, ami felszínes celebség. Én boldog vagyok, hogy még abban a korban élhettem, amikor a nagy sztárok a nemzet színészei voltak.” – nyilatkozta Csonka András, aki gyerekkorában még a színészekről készült kártyákat cserélgette a barátaival.

Hozzátette még, hogy szerinte Magyarországon nagyon fiatal még a bulvár szakma, szerinte ezért sem izgalmas, bár ő legalább tudja élvezni. „Engem is valamilyen módon érdekel a dolog, hiszen ennek a világnak a része vagyok, tájékozódom mindenről, csak én tudom hogy mi az igazság, és sokszor szórakozom az olvasottakon, hiszen olyan, mintha képregényeket olvasnék.” – mesélte Csonka Bandi.

Tekintsék meg Csonka Pici őszinte vallomását a celebekről!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Imres
2009. szeptember 3. 20:38
Tetszik, amikor egy semmirekellő celeb osztja ki a celebeket, :)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását