2024. április 23. - Béla

Hajdú Péter kibukott! Molnár Anikó gyomorforgatóan ízléstelen

Tovább gyűrűzik Magyarország legnagyobb és legfontosabb botránya Molnár Anikónak nevezett emberke miatt. Kammerer már anyázott, most Hajdú Péter bukott ki.
2009. március 17. kedd 09:59 - HírExtra
„Ízléstelennek tartja Hajdú Péter, hogy Molnár Anikó kiteregeti a magánéletét. A tévés szerint súlyos következményei lesznek a lány őszinteségének, hiszen Bochkor családos ember, akinek a boldogságát könnyen tönkreteheti a volt szerető öncélú kitárulkozása” – így a Bors.

Persze attól még Bochkor lehet impotens is. Erre persze gondolni se merünk. Ezért nyilvánvalóan nem megy tönkre senki boldogsága, mert erre borzasztóan vigyázunk. Nem tudnánk aludni két napig a borzalmas lelkiismeret-furdalástól. Mindenesetre az olimpikon Kammerer Zoltán is melegebb éghajlatra küldte a szőkét...

„– Gyomorforgató, amit művel! Anikó nagyon messzire ment! – kezdte Hajdú. – Elképzelhető, hogy ezért nincsen kapcsolata: az a férfi, aki ezek után ki mer kezdeni vele, számíthat arra, hogy öt év múlva könyvben jelenik meg a magánélete. Egyszeri pénzkeresetért elárulja a volt szerelmeit – magyarázta a televíziós, aki nemrégiben saját műsorában, az Esti Frizbiben személyesen is elmondta véleményét a Nagy Őnek.”

Hajdú Péter márpedig sosem állt nyilvánosság elé pénzért a magánéletével. Amikor mégis a bulvárlapok címoldalára került, akkor az ingyen volt, szimpla keresztényi szeretetből.

„– A felvétel alatt igyekszem a távollévőket képviselni. Többször felhívtam Anikó figyelmét arra, hogy Bochkor Gábor családos ember, akinek komolyan megbolygathatja magánéleti nyugalmát egy ilyen könyv és nyilatkozat. Anikó egyébként rengeteget beszélt Bochkorról. Valamennyit kivágtunk a szövegből, összességében azonban nem sokat alakítottunk a felvételen. Információink szerint Bochkor Gábor személyiségjogi pert fontolgat Anikó ellen, bár ezt egyelőre senki sem erősítette meg.

Jajj, beperelik a szőkéjét. Pedig ő nem akart rosszat, csak pénzt munka nélkül.

„– Nem tudok arról, hogy Gábor perelne – reagált a hírekre Anikó. – Halkan megjegyezném egyébként, hogy ugyanaz az ügyvédünk. Nem számítok perekre, hiszen a könyvben nem lesznek felismerhetőek a személyek. Egyébként sem a szereplők, hanem a sztorik a lényegesek. Üzenem a férfinépnek, hogy mindenki éljen úgy, hogy ne kelljen bocsánatot kérnie. Rólam bárki bármilyen könyvet kiadhat, nem nekem kell majd szégyenkeznem.
Az egykori villalakóhoz hasonlóan édesapja is úgy érzi, lányának nincs oka restellnie magát. Molnár László támogatja a könyv megjelenését. – A lányom jó szándékú ember. Az írás a saját életéről szól, ízléses és őszinte vallomás lesz. Volt szerelmei ne hőbörögjenek, gondolkodtak volna akkor, mikor összefeküdtek Anikóval! – nyilatkozta az apa. Havas Henrik csupán annyit mondott lapunknak, hogy amíg a könyv nem jelenik meg, addig nem kíván reagálni a támadásokra, s megkerestük Bochkor Gábort is, aki lapzártánkig nem válaszolt kérdéseinkre.”

Tóth Lüszi (anyuka agyára ment a Dallas annak idején?) után Molnár Anikó családja is bemutatkozik a bulvársajtóban. Hurrá, lesz kiről írni. Úgyis túl kevesen csinálnak hülyét magukból a bulvársajtó címlapjain.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nussi63
2009. március 18. 14:49
"Az egykori villalakóhoz hasonlóan édesapja is úgy érzi, lányának nincs oka restellnie magát."Uram biztos ebben? Molnár Apuka nem tudja, minek teszi ki magát.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását