2024. május 4. - Mónika, Flórián

A Nob cáfolja az esélyes kilétét

Nincs egyértelmű esélyese a 2016-os nyári olimpia megrendezéséért folyó versengésnek - derült ki szerdán a Nemzetközi Olimpiai Bizottság értékelő jelentéséből.
2009. szeptember 2. szerda 15:45 - HírExtra
Az írás megemlíti, hogy Tokió, Rio de Janeiro, Chicago és Madrid között éles lesz a rivalizálás, és jelenleg nincs kimondott éllovas.

A NOB október 2-án, Koppenhágában dönt a helyszínről.Mindegyik jelentkezőt érték bírálatok is: Chicagóban a pénzügyi garanciák hiánya okoz gondot, Tokióban a helyi támogatottság nem olyan magas, mint az ellenfeleknél, Madridban néhány feladat határidejét nem tartották be, míg Rióban a szálláslehetőségekkel és egyéb városi beruházásokkal akad gond.

A NOB most nyilvánosságra hozott értékelő jelentése technikai kritériumokon - mint például a versenyszínhelyek, a költségvetés, a közlekedés és lakossági támogatottság - alapul. A bizottság mindig hangsúlyozza, hogy sohasem rangsorolja vagy osztályozza a jelentkező városokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását