2024. május 14. - Bonifác

Fico szerint a rossz viszonyért a sajtó is felelős

Robert Fico szerint a sajtó nagymértékben felelős azért, milyen állapotban van ma a szlovák-magyar viszony.
2009. szeptember 1. kedd 11:58 - HírExtra
"Kapcsolják be Magyarországon a televíziót, a rádiót, vagy nyissák ki az újságokat. Függetlenül attól, hogy liberális, konzervatív, baloldali lapot vagy bulvárt olvasnak, mindegyik ugyanazt mondja: Szlovákia ellen, Szlovákia ellen, Szlovákia ellen, még ha az elnöküket nem is nagyon kedvelik. Nyissák ki a szlovák lapokat. Az sírni való. Én sehol sem láttam annyi újságírót, akik saját országukat piszkítják, mint Szlovákiában. Ez egyszerűen nem normális." - jelentette ki a szlovák kormányfő abban az interjúban, amelyet a SITA hírügynökség közölt kedden.

A szlovák kormányfő iismételten Budapestet tette felelőssé a révkomáromi szoboravatás következtében kialakult szlovák-magyar diplomáciai incidensért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

statuslaci
2009. szeptember 1. 12:13
Az a baj, hogy egyáltalán foglalkozunk a szlovákokkal. Maradjanak a saját térfelükön és hagyjanak minket békén! De vásárolni se jöjjenek ide, mikor rosszul áll a forint, babuzsgassák csak az eurójukat! Akkor persze jók vagyunk nekik, mim meg át se nézzünk a határon, mert rögtön ugranak a szlovák vezetők és provokációt kiabálnak! Ha ilyen lenne a telekszomszédom, még csak nem is köszönnék neki, nem hogy vitatkozzam vele! Rájöhetne már a magyar vezetés, hogy fölösleges.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását