2024. május 29. - Magdolna

Újabb súlyos baleset az M7-en

Egy ember életveszélyesen megsérült, amikor két spanyol rendszámú, román állampolgárokat szállító kisteherautó összeütközött az M7-es autópályán, Nagykanizsánál hétfő délután - tudta meg az MTI a helyszínen.
2009. augusztus 31. hétfő 15:38 - HírExtra
A sérült férfit helikopterrel szállították kórházba, két másik utas könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset a 206-os kilométernél, a Budapest felé vezető sávokon történt. A sztrádának ezt az oldalát a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat a 7-es főútra terelték.

Az első információk szerint az elől haladó kisteherautó valamilyen okból lassított, a mögötte érkező furgon vezetője azonban hiába fékezett és kormányzott bal oldalra, az ütközést nem tudta elkerülni. A furgon jobb oldala a teherautó hátuljának csapódott.
A két jármű vezetői kisebb karcolásokkal megúszták a balesetet.

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI helyszíni információt megerősítve közölte: a hátul haladó furgon utasa szenvedett súlyos, életveszélyes sérüléseket. Őt a tűzoltók segítségével tudták kiszabadítani a jármű roncsaiból, majd mentőhelikopterrel szállították a zalaegerszegi kórházba.

Szintén az M7-es autópályán, a mostani baleset helyszínétől alig 15 kilométerre, vasárnap ugyancsak román állampolgárokat ért szerencsés kimenetelű baleset. Autóbuszuk - amelyen a két sofőrön kívül 49 utas foglalt helyet - a szalagkorlátot átszakítva letért a sztrádáról, majd a vízelvezető árokban mintegy száz métert haladva a felüljáró oszlopának ütközött és felborult. A baleset során egyedül a sofőr sérült meg, őt bordatöréssel szállították kórházba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását