2024. április 23. - Béla

A KDNP szerint provokáció a melegfelvonulás

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) tiltakozik a szombatra tervezett budapesti melegfelvonulás ellen, a demonstrációt provokációnak tartják.
2009. augusztus 31. hétfő 13:22 - HírExtra
A KDNP szerint kétséges, hogy a melegek – az előző évek tapasztalataiból kiindulva – a jogaik védelmében vonulnának fel, mert ha így tennének, nem sértenék a közerkölcsöt és tekintetbe vennék a kiskorúak védelmének alkotmányos jogát - írta közleményében a szóvivő.

Hozzátette: felmerül a kérdés, az idén milyen megbotránkoztató performansszal készülnek a felvonulók, ("mint történt az korábban a feszület és a biblia meggyalázásával"), amiért a felvonulási útvonalat környező utcákat is le kell zárni.

A kereszténydemokraták azt sem tartják helyesnek, ha egyes személyek, vagy csoportok fizikai erőszakkal akarják nemtetszésüket kifejezni. A társadalom többségének fentiekkel kapcsolatos jogos érzékenységét ismerve a rendőrség felelőssége az, hogy a szombati eseményen inzultus ne történjen - tolmácsolta pártja álláspontját Halász Zsuzsa.

Ékes Ilona fideszes országgyűlési képviselő több civil szervezet nevében pénteken a rendezvény betiltását kérte. A fővárosi rendőrfőkapitányhoz, Tóth Gáborhoz intézett levelében azt írta: a melegfelvonulás alkalmas arra, hogy félelmet, visszatetszést keltsen az emberekben, és veszélyezteti a kiskorúak fejlődését. A Fidesz közleménye szerint Ékes Ilona magánemberként magánvéleményét mondta el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

novaklaszlo56
2009. szeptember 8. 18:04
Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben! Szenteltessék meg a Te neved! Jöjjön el a Te országod! De legalább a Te mindenható intelligenciád fényétől ne zárj el, teljes sötétségre kárhoztatva minket! Engedd, hogy a Te fényed átjárhassa végre a Te szent nevedben prédikálók, ámde évezredek óta vaksötétben tévelygők lelkét! Ne engedd, hogy a Te szent fiad, Jézus mindent túlragyogó szeretete és áldozata hiábavaló legyen! Ne engedd, hogy az ő nevében emberek uralkodjanak embereken!
Bocsásd ránk végre feloldozó fényedet, ó Urunk!
Ámen!
Tele van a ... mindenem a sötétséggel! Mit keres ennek a sötét, sátáni keresztény egyháznak a képviselete a törvényalkotásban?! Mit a közéletben?! Mi köze van Jézushoz?! Minden mozdulatával újabb sebeket okoz az ártatlanoknak! Mit is mond az ilyenekről Jézus?! Épp ti ne tudnátok?!
Ébresztő!!! Lejárt a feudális egyházi uralom ideje! Időszerű lenne a Jézus nevében létező egyháznak végre, legalább az utolsók között megtérnie JÉZUSHOZ! De legalábbis úgy viselkedni, mint aki felfog valamicskét szegény barátom lényegéből!
Jaj azoknak, akik az én ruhámat viselve álnokságokat hirdetnek a sokaságnak az én nevemben! - Nem ismerős, felebarátaim?! Mit akartok még?! Meddig akarjátok még elzárva tartani az embereket a jézusi szeretet fényétől?! Egy cseppet sem szégyellitek magatokat?! A ti szégyenetek súlyát is én cipeljem?! Mérges kígyóknak fajzatjai!!!
Én egyetlen dogmát fogadok el: a szeretetét! Azt pedig nem lehet sehová, még hangzatos, néphülyítő teológiai szózatokba se bezárni, mert ahhoz túlontúl dinamikus és szabad! Ti si tudjátok ezt, éppen ezért küzdötök ellene kézzel lábbal, minden erőtökkel (csak rajtatok keresztül üdvözülhetünk, igaz?!)! Mondjátok, nem féltek attól, hogy éppen ti lesztek azok, akik nem mennek be oda?! Miért hiszitek, hogy senki nem lát át rajtatok?!
Itt az e-mail címem. De ha kéritek, megadom a lakcímemet is, sőt, a hívásotokra meg is jelenek előttetek, hogy megfeszíthessetek! Hogy merészelitek Jézus nevét kiejteni a szátokon?!
Novák László novaklaszlo56@gmail.com
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását