2024. május 14. - Bonifác

A világ tíz legszexisebb sportolófelesége - dögös képekkel!

Nem elég, hogy milliókat, sőt milliárdokat keresnek, s ismeri őket az egész világ, a földkerekség legjobb sportolóinak a legszebb női járnak. Vigyázat, veszélyes képek a The Sun lap által készített Top10 listában!
2009. augusztus 26. szerda 10:27 - HírExtra
10. Lisa Dergan (Scott Podsednik baseballjátékos felesége)

Nem csak szép, szőke, de a televíziózáshoz is ért: a bájos Lisa a Fox Sport bemondónője 2002-óta. Mellesleg ő volt Miss Július a Playboy címlapján 1998-ban. A 38 éves sportriporter olyan sztárokkal beszélt már pályafutása során, mint Tiger Woods, otthon azonban csak egyetlen férfit, mégpedig a Chicago White Sox baseballjátékosát, Scott Podsedniket „interjúvolja” meg.



9. Ingrid Vandebosch (Jeff Gordon NASCAR-pilóta felesége)

A dögös belga modell, akit a divat iránt fogékonyak az Elite Look of the Year 1990-es győzteseként is ismerhetnek a NASCAR-sztár Jeff Gordon neje. Harminckilenc éves, s kevés olyan divatlap akad a világon, melynek nem szerepelt még a címlapján (szerepelt például a Christian Dior és a Vogue arcaként, de a Glamour és a Sports Illustrated is közölt már róla divat, illetve félakt képeket).



8. Gisele Bündchen (Tom Brady amerikai focista barátnője)

A világ egyik leghíresebb modellje, így a világ egyik leghíresebb sportolófelesége is egyben. A legnagyobb divatguruk (Ralph Laurent, Versace and Christian Dior) harcolnak érte a mai napig, pedig már huszonkilenc éves, s 150 millió dollár körül keresett eddig. A brazil szexbombára tehát nem lehet rákiabálni, hogy csak a pénze miatt van az amerikai futball egyik legnagyobb sztárjával, a New England Patriots irányítójával, Tom Bradyvel.



7. Kendra Wilkinson (Hank Baskett amerikai focista barátnője)

A lány, aki egy vidéki amerikai kisvárosból indulva megjárta a Playboy-vezér Hugh Hefner villáját, ágyát és címlapját is, hogy aztán még mindig csak huszonnégy évesen egy amerikai futballista, a Philadelphia Eagles sztárjátékosa, Hank Baskett mellett kössön ki. Igazi szőke, igazi buta, igazi élősködő. De nagyon szexi!



6. Amanda Lee Williford-Modano (Mike Modano hokis felesége)

Hosszú és viszontagságos karrier áll a vékonyka szexbomba háta mögött: Willa Fordként albumot adott ki, gagyi tévéshow-kban vett részt, és persze ő is szerepelt a nyuszis magazin címlapján. A huszonnyolc éves művésznő végül egy profi NHL-játékos, Mike Modano oldalán találta meg a boldogságot 2007 nyarán.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását