2024. május 3. - Tímea, Irma

Honvéd-Újpest végeredmény

A Budapest Honvéd hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott az Újpesttel a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójában, vasárnap.
2009. augusztus 23. vasárnap 21:45 - HírExtra
Eredmény:

Budapest Honvéd-Újpest FC 1-1 (0-1)

Bozsik Stadion, 2000 néző, v.:Arany

Gólszerző: Hrepka (82.), illetve Foxi (29.)

Sárga lap: Debreceni (33.), Hajdú (63.), illetve Pollák (40.), Vermes (73.)

Honvéd:

Németh G. – Vukmir, Debreceni, Botis, Hajdú – Hrepka, Hidi (Horváth A., 36.) Benjamin, Diego (Moreira, 73.) – Zsolnai, Abraham (Palásthy, 90.)

Újpest:

Balajcza – Vermes, Vaskó (Lambulic, 17.), Korcsmár, Pollák – Simek (Tóth N., 58,), Sándor Gy., Stokes, Millar – Foxi, Simon A. (Barczi, 81.)

Az első félidőben inkább a keménykedéssel törődtek a játékosok, rengeteget állt a játék szabálytalanságok miatt, Vaskót például le is kellett cserélni egy eset után. Elsőként a vendégek kezdtek el a játékra koncentrálni, Foxi pedig meg is szerezte a vezetést. Ezt Diego egalizálhatta volna, de a kapufát találta el.

A fordulást követően a kispestiek nekiestek ellenfelüknek: az Újpest csak Balajcza szenzációs bravúrjainak köszönhette, hogy megtartotta a vezetést. A lila-fehérek főként a kontrákra építettek (egy lesgólig jutottak), de a hazaiak nem adták fel, Hrepka pedig a 82. percben egyenlített, beállítva ezzel az 1-1-es végeredményt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását