2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Koeman keretet szűkített

Huszonegy fősre szűkítette keretét Erwin Koeman, a románok elleni jövő szerdán sorra kerülő barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
2009. augusztus 7. péntek 12:33 - HírExtra
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a csapat hétfőn vonul be a telki edzőcentrumba, ahol 17 órától egy sajtónyilvános edzéssel kezdi a felkészülést.
A román válogatott hétfőn érkezik Budapestre, s szövetségük tájékoztatása szerint mind a hétfői, mind a keddi edzésük a sajtó számára nyilvános lesz: az első a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban, a második pedig a mérkőzés helyszínén, azaz a Puskás Ferenc Stadionban, egyformán 18:30 órától, utóbbit 18 órától sajtótájékoztató is megelőzi.

A mérkőzésen a február 8-án Veszprémben brutális körülmények között meggyilkolt kézilabdázó, Marian Cozma emléke előtt közösen tiszteleg majd a két ország labdarúgásának elitje. A szerdai találkozó díszvendége Marian Cozma édesapja lesz, a meccs előtti megemlékezésen a két szövetségen kívül képviselteti magát az MKB Veszprém csapata, Veszprém városa és a Magyar Kézilabda Szövetség is.
A válogatott kerete:

kapusok:
--------
Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München)
védők:
------
Szélesi Zoltán (klub nélkül), Bodnár László (klub nélkül), Fehér Csaba (NAC Breda), Vanczák Vilmos (FC Sion), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Gyepes Gábor (Cardiff City), Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade)
középpályások:
--------------
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC)
támadók:
--------
Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Watford FC)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását