2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Baleset! Megsérült az Irigy Hónaljmirigy két zenésze!

A két énekes éppen wakeboardozott az Omszki-tónál, amikor utolérte őket a baleset. Nem kell megijedni, egyik sem túl súlyos, de annál viccesebb.
2009. augusztus 7. péntek 17:47 - HírExtra
A nyár a celebeknek sem veszélytelen, így történhetett meg, hogy az Irigy Hónaljmirigy sztárja, Sipos Tamás wakeboardozás közben esett el, ráadásul a Tabu Tv riportere talált rá a vízben. Aggódni nem kell, mert nem esett komoly baja az énekesnek, ezért gyorsan készítettek is vele egy interjút a Tabu Tv-sek.

A wakeboardozás nagyon közkedvelt manapság a sztárok körében. Bódi Sylvi szinte lépten-nyomon hangoztatja, hogy örömmel hódol ennek a sportnak, sőt! Egyenesen beleszerelmesedett. A Cool Tv műsorvezetője, a modell Kinter Oszkár is, amikor csak teheti wakeboardozik, de már neki is volt agyrázkódása egy rossz esés miatt.

Nem eseménytelen a nyaralás

Sipos Tamás három éve találkozott először ezzel a vízi sporttal, és azóta is rendszeresen űzi. „Gyönyörűen süt a nap, lágy szellő van, meleg a víz, és még csúszhatok is. Mi kell ennél több? Tényleg nagyon jó itt, a családom is elkísért, ajánlom mindenkinek!” – mesélte el az énekes, aki picit tart a családja wakeboardos tanácsaitól. Hogy miért is?

„Még sohasem jutott eszembe, hogy féltenem kellene a férfiasságomat wakeboardozás közben, viszont annál jobban tartottam a kificamodott térdemtől, de szerencsére nem fájt.” – tette még hozzá Sipos Tamás. Azt is elárulta, hogy abszolút nem komolyan űzi a sportot, hanem hobbi szinten szokott csak wakeboardozni. Talán ezért sem ártana még jobban vigyáznia, de ezt már ő is megtanulta, főleg a kificamodott térde.

Baleset, majd még egy baleset


Nemcsak ő volt az egyetlen Irigy Hónaljmirigy tag az Omszki-tónál a wakeboard kupán, mert Varga Győző is benevezett a nagy versenyre. „Sajnos az én napjaim sem telnek itt sérülésmentesen, hiszen véraláfutásos a szemem. Nagyon banális baleset történt: fejbe vert egy kötél. A szerencsétlen széria sajnos még itt sem ért véget, hiszen sokkal rosszabbul teljesítettem, mint ahogyan gondoltam.” – mesélte Varga Győző.

Reméljük ezentúl véget ér a pechszériájuk, s innentől majd elkerülik őket az ezekhez hasonló balesetek.

Itt megtekinthetik a Tabu Tv riportját a két zenésszel!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását