2024. május 4. - Mónika, Flórián

Külföldi kampányfőnököt hoz az MSZP?

A szocialisták várhatóan az Egyesült Államokból kérnek fel kampánytanácsadót választási felkészülésükhöz, amelyben Gyurcsány Ferenc is feladatot vállal - értesült a Népszabadság.
2009. augusztus 6. csütörtök 08:19 - HírExtra
A napilap csütörtöki számában megjelent cikk szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök is szerepet vállal a felkészülési folyamatban, részt vesz például a párt belső fórumain, tanácskozásain - elsősorban az MSZP alapítványa, a Táncsics kuratóriumi elnökeként.

A Népszabadság úgy tudja, hogy a volt kormányfő feladata elsősorban a tudományos és nemzetközi holdudvar "kezelése és mozgósítása", de számítanak rá a bázis- és hálózatépítésben is - különös tekintettel arra, hogy Gyurcsány támogatottsága a párt tagságában még mindig jelentős. A volt miniszterelnök jelenleg szabadságát tölti, de már többször egyeztetett Lendvai Ildikó pártelnökkel - aktívabb szerepvállalása szeptembertől várható.

A külföldi kampánytanácsadó felkérése nem lenne újdonság az MSZP-nél, korábban Bill Clinton volt amerikai elnök és Tony Blair brit kormányfő tanácsadóival is együtt dolgoztak. Az MSZP hosszú ideig az izraeli Ron Werber tanácsait követte, a szakértő közreműködésével nyerték meg például a 2002-es választást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

PAPO
2009. augusztus 6. 11:16
egyszer volt Budán kutya vásár!!!!!!
PAPO
2009. augusztus 6. 11:15
kaftánost???????
p-Aga
2009. augusztus 6. 10:25
"Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,
Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,
Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,
Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk"

Ha bármelyik gittegylet(párt) kampánytanácsadó segítségével akarja megnyerni a választókat, akkor a választók bármelyik gittegyletet megérdemlik. Magánvélemény.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását