2024. május 19. - Ivó, Milán

Hihetetlen! Jacko, mint Nobel-díjas?

Egy amerikai diák aláírásgyűjtésbe kezdett azért, hogy Michael Jackson Nobel-békedíjat kapjon.
2009. augusztus 6. csütörtök 15:32 - Hírextra
Michael Jackson kultuszának mindig is két oldala volt: az egyik, ahol a fanatikus rajongók gyülekeztek, akik minden szép és jót elhittek imádott istenükről, és meg sem hallották a botrányoktól túlfűtött híreket. A másik fele pedig a Jacko-utálók tábora, akik szerint a sztár egy pedofil, önutáló elmebeteg, akin több plasztikai műtétet végeztek, mint ahány éhező van Afrikában. Bár az igazság valahol a kettő közt van, a Nobel-békedíj egy előbbi ötlete, amihez csatlakozott a többi hasonszőrű is.

Jacko tényleg próbált tenni a világ jobb sorsáért - főleg korai időszakában -, és ezt jó pár klipben is megjelenítette. Csakhogy az utóbbi tizenöt évben kábé annyira foglalkozott a világ sorsával, mint makákó a pénzügyi likviditással, így nem valószínű, hogy érdemes lenne a díjra. Ráadásul a bizottság nem is jelölhet posztumusz, kizárólag élő embert. De ha valahogy meg is történne, akkor pedig egy ellentábor kezdene aláírásgyűjtésbe, hogy ne legyen egy világot megosztó pedofil, Nobel-békedíjas.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását