2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Hűha! Putyin félmeztelenül fotózkodott!

Vlagyimir Putyin félmeztelenre vetkőzve pózolt az őt kísérő fotósoknak az észak-szibériai Tuva tartományban tett látogatása során, tovább építve a férfias képet, amely Oroszország legnépszerűbb vezetőjévé tette.
2009. augusztus 5. szerda 21:37 - HírExtra
Az orosz miniszterelnök fedetlen felsőtesttel lovagolt, majd pillangózott egy jeges folyóban, végül egy fán ült modellt a fotósoknak.

Putyin hét elején tett látogatásakor visszatért arra a helyre, ahol két éve II. Albert monacói herceggel vakációzott. Az akkor készült félmeztelen fotók pletykát és találgatásokat váltottak ki az államelnöki időszaka végéhez közeledő Putyin terveivel kapcsolatban. Egyesek ereje fitogtatásának tartották izmos felsőtestének nyilvános mutogatását.

Tuvában Putyin meglátogatta egy pásztor otthonát, és együtt lovagolt annak fiával. Lovaglás után Putyin levette svájci óráját és a fiú csuklójára csatolta, majd vállon veregette és kezet fogott vele.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását