2024. május 5. - Györgyi

Ön agyonütné Paris Hiltont?

Fogadnék, hogy nincs ember, aki ne szeretné agyonütni néha Paris Hiltont – jelentette ki a Bazi nagy film egyik író-rendezője, amikor arról kérdezték, minek tulajdonítja vígjátéka hatalmas sikerét.
2007. február 11. vasárnap 19:39 - Hírextra
A Bazi nagy film nem kíméli a szőke hírességet; igaz, mással sem túl tapintatos: a közelmúlt vagy ötven híres hollywoodi filmjével és sok-sok színészével bánnak el benne maró gúnnyal – írja az Uno.

– Mindenki örül, hogy egy mozijegy áráért megkapja az egész tavalyi év filmes összefoglalását – vélekedett az alkotó – a Supermantől a Harry Potterig. Másfél óra alatt megnézheti az összes filmet, amiről az utóbbi időben sokat beszéltek. A közönség, úgy látszik, vevő erre, meg a humorunkat is veszi. Csak az bánt, hogy már két hete játsszák a mozik a filmet, és még senki nem akart beperelni minket: a Borat bemutatója után ennyi idővel Sacha Baron Cochen ügyvédei már éjjel-nappal dolgoztak. Nálunk meg senki nem jelentkezik kártérítésért. Ez sajnos azt mutatja, mi a Bazi nagy filmmel mégsem voltunk elég dilisek: legközelebb jobban fogunk igyekezni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását