2020. július 4. - Ulrik

Stallone botoxol és hormonozik

Sylvester Stallone meglepően jól tartotta magát a legújabb Rocky filmben - bár akkor kissé meglátszott rajta. Azonban ennél jóval rosszabbul nézne ki, ha nem fordult volna annyiszor plasztikai sebészhez.
2009. augusztus 3. hétfő 06:59 - HírExtra
Sylvester Stallone, mint a kegyetlen izmú, mindenkit halomra gyilkoló akcióhős/bokszoló futott be a köztudatba - pedig már hatvanegy éves. Az alakja viszont még mindig hozza a női szemeket kocsányon lógató izomtömegeket, amik nem csak a kiemelt kondizás eredményei. Stallone több botox kezelést, ráncfelvarrást és egyéb öregedés-eltüntető kezelésen esett át. Sőt, szteroidokat is szedett, amikkel a Rocky Balboa ausztrál díszbemutatóján bukott le.

– Minden bizonnyal átesett egy arcfelvarráson és számos botox injekció segített, hogy feszes maradjon a bőre. Ezen kívül rendszeresen igénybe vesz különböző savas arckezeléseket is, hogy fiatalon tartsa a bőrét - írja honlapján dr. Anthony Youn plasztikai sebész a színészről. Stallone azonban nem csak az arcán akarta eltüntetni a korosodás nyomait, a duzzadó izmok érdekében implantátumokat ültettek be a mellkasába is. Így Stallone még hatvan felett is képes akcióhősöket alakítani, annak ellenére, hogy súlya rendszeresen ingadozik.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását