2024. május 5. - Györgyi

Ismét kamionok ütköztek, áll az M1

Teljes útzár van az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán, Budapest irányában, miután két kamion összeütközött a 132-es kilométernél - tájékoztatta Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügylete az MTI-t.
2009. augusztus 3. hétfő 08:34 - HírExtra
Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a nyolc kilométeren belül történt két kamionbaleset miatt az 1-es főútra terelik Lébénynél az M1-es autópálya Budapest felé tartó forgalmát.

Az első baleset a pálya lébényi leágazásától 3 kilométerre Budapest irányában történt, egy kamionba hajtott bele hátulról egy autószállító tréler. Az ütközésnek nem volt személyi sérültje.

Ugyanakkor a karambol miatt feltorlódott forgalom nyomán nyolc kilométerrel távolabb egy, a forgalmi ok miatt álló bolgár kamionba ugyancsak hátulról belehajtott egy cseh kamion. A balesetet okozó jármű vezetőfülkéje teljesen összeroncsolódott, s a két benne tartózkodó személy súlyosan megsérült. A bolgár kamionban egy ember ugyancsak megsérült, könnyebben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását