2024. április 18. - Andrea, Ilma

Plasztikázott szépségverseny

Miss Plastic Hungary címmel október 9-én a világon első alkalommal rendezik meg a plasztikázott hölgyek szépségversenyét Budapesten, amelyre 30 év felettieket is várnak a szervezők.
2009. július 29. szerda 11:28 - HírExtra
A megmérettetésre azok a nők jelentkezhetnek, akiknek Magyarországon állandó bejelentett lakhelyük van, 18. életévüket már betöltötték, s életük során helyi érzéstelenítésben, illetve altatásban végzett plasztikai sebészeti beavatkozáson estek át. Az úgynevezett ambulanter injekciós kezelések, például Botox-injekciók, hialuronsavas vagy kollagénes ráncfeltöltő injekciók önmagukban nem elégségesek a jelentkezéshez. A lézeres, savas, illetve mechanikus bőrfelület-kezelések egyéni elbírálás alá esnek - közölte az esemény kommunikációjával megbízott cég az MTI-vel.

A jelentkezők közül 5 fős szakmai zsűri válogatja ki az 50 középdöntős résztvevőt, majd a 25 döntős versenyzőt, akik október 9-én a Hajógyári-szigeten, a Stúdió Klubban mérik össze szépségüket. A Miss Plastic Hungary 2009 királynője a koronázáskor átveheti új lakásának kulcsát, s az első 3 helyezett plasztikai sebésze is díjazásban részesül.

Amíg más szépségversenyeken kizáró ok, ha valaki plasztikai műtéten esett át, a Miss Plastic Hungaryn ez a nevezés feltétele. De nem a méret a lényeg, nem az önmaguk karikatúrájának tűnő túlplasztikázott nők a befutók. A plasztikai műtét mellett tökéletes testi-lelki harmóniát kell sugározniuk a versenyzőknek - olvasható a közleményben.

Magyarországon még mindig nem elfogadott a szépészeti plasztikai sebészet, noha a világ fejlettebb részein teljesen természetes beavatkozásként kezelik az ilyen műtéteket. A Miss Plastic Hungary azért is fontos esemény, hogy segítségével a társadalom megtapasztalja: a plasztikai sebész beavatkozásával elérhetőek a szép és ízléses női külsők olyan esetekben is, amikor azt a természet már nem teszi lehetővé. Az operáció megvalósítja a páciens álmait, ezzel régi gátlásosságától szabadulhat meg új perspektívákat nyitva meg önmaga előtt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását