2024. május 16. - Mózes, Botond

Lehetetlen, hogy Jacko volt gyermekei édesapja?

Michael Jackson halálával kapcsolatban számtalan kérdés merült fel már eddig is, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy legalább ugyanennyi maradt megválaszolatlanul.
2009. július 15. szerda 14:29 - HírExtra
Úgy tűnik, a popkirály elhunyta után majd három héttel sem csendesedik a világ közvéleménye. Amellett azonban, hogy a sztár tragikus halála óta mindenki azt találgatja, miért és hogyan ért véget az álomsztoriból végül rémmesévé vált Jacko-történet, a régi kérdések is újraértékelődtek.

Már-már klasszikusnak számít például azt találgatni, vajon mitől fehéredett ki Jackson bőre. Köztudott, hogy a sztár mindvégig makacsul kitartott álláspontja mellett, mi szerint fehérségét egy ritka bőrbetegségnek, a vitiligo nevű kórnak köszönheti. Ez a betegség ugyanis a bőrünk színéért felelő pigmentsejtek fokozatos „likvidálását” okozza.

A Bors által megkérdezett szakember, Dr. Kemény Lajos bőrgyógyász azonban úgy véli, a betegség nem képes egyszerre az egész testfelületen kivilágosítani a plazúrt. Szerinte vitiligo esetén foltokban színtelenedett volne el Jacko bőre, arról nem is beszélve, hogy sötét bőr esetén különösen éles kontarsztot kellett volna tapasztalni.

A Jacko-rajongók másik kedvelt témája évek óta az volt, vajon ki nemzette a sztárénekes három gyermekét? Jackson persze meggyőződéssel vallotta, hogy sajátjairól van szó, ám a kicsik genetikai tulajdonságai szemmel láthatóan nem egyeznek a szuprsztárével. Az például, hogy mindhárom gyermek fehér bőrrel látta meg a napvilágot, dr. Czeizel Endre genetikus szerint eleve kizárja Jacko állításának igazát.

„A bőrszínt négy génpár határozza meg, így nagyon ritka, hogy egy fekete és egy fehér bőrű szülőnek fehér bőrű gyermeke szülessen. Előfordul, de elenyésző számban. Ezért szinte kizárt, hogy Michael Jackson esetében ez háromszor is sikerülhetett.” – nyilatkozta a Borsnak az ismert szakember.

Ha pedig így van, nem lehet csodálkozni azon, hogy a média világszerte újabb és újabb apajelölteket állít. A legújabb hírek szerint például maga Jacko orvosa, dr. Arnold Klein a gyermekek nemzője.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását